KÄRLEKEN övervinner allt…eller?

 KÄRLEKEN övervinner allt…eller gör det verkligen det?

Nä…den gör faktiskt inte det, den övervinner INTE allt.

”Kärleken” är mer komplex än så. Skulle vilja efterlikna ”Kärleken” med en PARASIT faktiskt. En sjukt krävande parasit. ”Kärleken” nöjer sig inte bara med ett värddjur utan den behöver två värddjur att livnära sig på. Man kan ju tycka att chanserna för överlevnad bör vara hyfsat stora då. Vi är över 7 miljarder människor på jorden men ”Kärleken” nöjer sig inte med vilka värddjur som helst.

Det spelar ingen roll hur stor ”Kärleken” växer sig med hjälp av sina två värddjur, hur stark, intensiv, härlig, intelligent, fin, passionerad och underbar den blir eller hur bra de två värddjuren trivs tillsammans för är värddjuren inte tillräckligt starka individer så minskar chansen för överlevnad och sakta men säkert dräneras ”Kärleken” av värddjurens svagheter och brist på näring som i sin tur orsakas av de yttre faktorer som finns i miljön de lever i.

Det ultimata värddjuret åt KÄRLEKEN behöver ”kunna lyssna inåt”, tycka om sig själv, ta kontroll över sin självkänsla och sitt självförtroende samtidigt som denne måste vara målmedveten, envis och väldigt väldigt modig. Alla dessa egenskaper för att förbli KRIGARE i den tuffa miljön de lever i.

Efter många år tillsammans med rätt värddjur så växer sig ”Kärleken” större och starkare. I vissa fall så lever ”Kärleken” till slut vidare trots att ett av värddjuren dör.

Men ”Kärleken” ändrar efter ett tag skepnad och ger sig ut på jakt efter ett nytt värddjur. Den ”gamla skepnaden av Kärleken” lever kvar som ett minne hos det kvarlevande värddjuret för alltid. Men ”Kärleken i ny skepnad” behöver även den två starka värddjur för att överleva! Det kan ta flera år innan den hittar rätt individ för jobbet.

Ibland hittar ”Kärleken” tillbaka till ett gammalt värddjur som den en gång varit tvungen att släppa taget om på grund av att individen i fråga inte var mogen nog för jobbet, men som med tiden har vuxit sig starkare och äntligen är redo att ta sig an utmaningen!

DET HÄFTIGA ÄR…

Att så länge ”KÄRLEKEN” har sina två SUPER VÄRDDJUR så överlever den i, i stort sett vilken miljö som helst!

Leave a Reply