LOVE at first sight – Thats what YOU think!

Do you believe in LOVE? Do you also believe in “LOVE at first sight”?

Gaaahhh…it makes me sick. Im sorry to turn your world around with this blog post of mine. There is nothing called “love at first sight” in practice, there is nothing called “I knew from the first time i saw you that i would spend the rest of my life with you” NO, NO, NO…

“I knew from the first time i saw you that i would screw you 1 week later”

LOVE

That “love” between 2 people whom are more than just friends.

Im curious. when did it happen, when did we beautify LOVE this way, the way most of us humans see “love”, expect “love” to be like and get disappointed with “love” when its not fulfilling our expectations!?

A way of running away from the matter of fact that we are created to “F*CK around”, to spread our genes as far as possible and on top of this hand in hand with the monkeys we are the only species that enjoy having sex.

A way of running around from the matter of fact that we are humans, born to live among other humans, that we feel safer together and that we are depending on eachother to survive.

Along the development of the society material things got more and more and more. Each one of us got different tools at hand wich made us effecient in our own village, in smaller groups, in our own family and in todays life in PAIRS! There you got it…IN PAIRS…

I mean its like giving a whole bucket of “lego” to a kid to play with, with different sizes, shapes and colours to one day suddenly leave him with 2 grey pieces left to entertain himself with.

LOVE = A nice mixture of attraction, sacurity and a personality of your taste.

So…

Do i believe in “LOVE” – NO i dont.

Do i understand why people are unfaithful to their partners – YES i do.

Am i a bad person who reason like this ?

NO…I AM a HUMAN just like you, and believe it or not, a very loveably and humble one.

3 thoughts on “LOVE at first sight – Thats what YOU think!

  1. Im sorry coach and friend that you obviously never met Love. The way you describe it , is SO far away from my experience . But luckely we can have diffrent oppinions ? Drive safe & have a great weekend!

  2. Då har du aldrig träffat den rätte, ännu 😉 har man träffat den rätte så känner man sig komplett, utan den andre känner man sig halv. Man jobbar i team & kompletterar varandra som med pusselbitar. Har aldrig, hittills känt behov etc för att vara med någon annan än min man under våra 18år hittills trots att livet inte är en dans på rosor alltid. Livet går upp & ned utan att det för den sakens skull är dåligt, i vårt fall har vi blivit starkare tillsammans i mot & medgångar.

    Åren går & det är 9 år sedan jag träffade dig på Svenska skolan i Nairobi ? hoppas du blir bättre i ryggen & hittar dig själv igen! Kram

    1. Hej vännen!

      Nä så är det kanske men jag tror också att vi människor är bra på att skapa det vi vill ha och hålla fast vid. Vi är trots allt “däggdjur” och meningen med våra liv är uppenbarligen också att vi ska fortplanta oss men samhället tillåter inte denna polygami : )). Självklart hoppas jag på att hitta den rätta för mig också. Underbart att höra att du känner så för din man, så härligt att läsa. Jaaaaaa heeeeeelt sjukt vad tiden går alltså…9 år sedan vi träffades i Nairobi. galet ju! Kul att följa dig och familjen på instagram. Ha en fortsatt bra sommar. Kul att du läser bloggen. KRAM

Leave a Reply