VARNING för INSPIRATION!

Att blogga på svenska eller engelska?” Svenska” fick 80% av rösterna på Facebook så tillsvidare kommer jag att hålla mig till svenskan. Jag uttrycker mig själv bättre på svenska och jag tror att min personlighet lyser igenom mer när jag skriver på det svenska språket. Det är liksom lättare att ”vara sig själv” om ni förstår hur jag menar.

Jag har lite svårt för att bestämma mig om hur mycket jag vill dela med mig av till er läsare. Jag vill vara personlig men inte privat samtidigt som många inlägg framöver som förhoppningsvis kommer att INSPIRERA er kommer att spegla mitt LIV, mina TANKAR, min LIVSERFARENHET…och min HISTORIA. Svårt att inte vara privat då kanske…eller!? Låt mig ge det ett försök.

SYFTET MED BLOGGEN är att INSPIRERA människor till LIVET, till att LEVA och till att göra det ”fullt ut”. Åtminstone så pass mycket som du som person behöver leva för att känna glädje i vardagen och uppskatta livet för mindre.

Vill poängtera och belysa att detta INTE är en träningsblogg, fitnessblogg eller matblogg utan främst en så kallad ”FEEL GOOD”-blogg. Självklart kommer en del av inläggen färgas av träning, tips på bra övningar, trevliga matbilder samt recept på hälsosam mat då detta är en väldigt stor del av mitt liv och vem jag är. Inläggen kommer att kategoriseras så att du som läsare själv kan välja vilka ämnen du vill läsa om och slipper ”scrolla” igenom allt annat för att hitta rätt till det ämne som du anser intressant och spännande.

I mina inlägg kommer du att få läsa om allt från livets vardagliga utmaningar till större äventyr på andra sidan planeten, träning och fitness, natur och friluftsliv (Skånes smultronställen), kärlek och relationer  och om MIG såklart och varför just jag har fått för MIG att kunna inspirera just DIG till ett lyckligare liv. Visst är det spännande?

Jag vill att min blogg ska ge er läsare ENERGI, INSPIRATION, STYRKA,  IGENKÄNNANDE i vad jag skriver om livet, och MOD till att ta sig an LIVET.

”Ingenting är omöjligt och allt som är värt något är värt att kämpa för!”

Förbered er på en häftig resa – NU KÖR VI!

4 thoughts on “VARNING för INSPIRATION!

Leave a Reply